Als het niet lukt om bepaalde bestanden of directories te verwijderen via directadmin dan kan dit komen dat of bepaalde bestanden van een andere gebruiker zijn of dat de rechten van bepaalde bestanden op alleen lezen staan.

Dit is via bestandsbeheer in DirectAdmin op te lossen.

1) Ga via bestandsbeheer naar /domains/uwdomein.nl/public_html. Selecteer de map die je wilt verwijderen, Kies naast 'stel rechten in' voor 755 en klik Recursief aan. Alle rechten van alle bestanden in die map zullen dan hersteld worden naar 755. Verwijderen zou daarna mogelijk moeten zijn.

2) Selecteer wederom de directory, vink recursief aan en klik op reset eigenaar en probeer hem opnieuw te verwijderen.