Wat zijn mijn POP, IMAP en SMTP gegevens?

Je kunt de volgende gegevens gebruiken:

POP: mail.domeinnaam.nl
POP poort: 110
IMAP: mail.domeinnaam.nl
IMAP poort: 143
SMTP: mail.domeinnaam.nl
SMTP poort: 587
Gebruikersnaam: naam@domeinnaam.nl
Wachtwoord: je wachtwoord zoals je die hebt ingesteld
SSL: uit

Let erop dat je "domeinnaam.nl" vervangt door je eigen domeinnaam

Wij adviseren om IMAP te gebruiken als je je e-mailaccount op meerdere computers wilt instellen of bijvoorbeeld op een computer en je smart phone. Al je ontvangen e-mails blijven dan namelijk op de server bewaard, waardoor je met een andere computer of apparaat ook weer je e-mail kunt ophalen.