Waarom ontvang ik geen e-mail?

Als je in DirectAdmin een nieuw e-mailaccount aanmaakt, bijvoorbeeld info@demodomein.nl, dan worden alle e-mails die aan dit adres worden gestuurd bezorgd in de mailbox horende bij dat account. Op je standaardaccount, waarop je inlogt met de inloggegevens van DirectAdmin, komen ze dan niet meer binnen.

Je zult je e-mailprogramma dus in moeten stellen om als gebruikersnaam het e-mailadres te gebruiken, dus info@demodomein.nl. Het wachtwoord dat hierbij hoort heb je samen met het e-mailaccount ingesteld.

Mocht het dan nog niet lukken, probeer dan via webmail in te loggen op je e-mailaccount. Controleer of je hier wel in kunt loggen en, als dat niet lukt, of je wel de juiste gegevens gebruikt. Mocht dat wel lukken, dan zit er mogelijk een firewall tussen je e-mailprogramma en onze servers. Daarnaast kun je nog kijken of er niet een spamfilter is dat de binnenkomende e-mail direct doorstuurt naar de spammap of, erger nog, verwijdert.