Ik ontvang spam via commentaar- en contactformulieren in WordPress

Onze beveiligingssoftware probeert al zoveel mogelijk spam tegen te gaan door reacties via dit soort formulieren te scannen. Sommige berichten bevatten echter niet typische spam woorden en kunnen niet worden tegengehouden. Wij raden dan ook altijd aan om Wordpress uit te breiden met de SI CAPTCHA Anti-Spam plugin. Hierdoor moet er eerst een code worden ingevuld alvorens een bericht kan worden geplaatst.