Welke WordPress plugins zijn niet toegestaan

Van de vele duizenden plugins die in de WordPress repository te vinden zijn hebben we een kleine selectie geblokkeerd voor gebruik op WordPress hosting van Codyco Hosting. We doen dit om verschillende redenen. Allereerst zijn er veel plugins die botsen met de functionaliteiten die we standaard al in onze dienst hebben gebouwd. Denk aan backup plugins. Andere plugins hebben de neiging een zeer zware en bovendien onnodige last op de servers te leggen, terwijl er alternatieve plugins zijn die dat niet doen. Tenslotte zijn er nog plugins die in het verleden hebben aangetoond security risico’s te dragen en bovendien prima alternatieven hebben.

De volgende plugins worden momenteel niet geaccepteerd op het Codyco Hosting platform. Let op: Als je een van deze plugins installeert, zal deze automatisch door ons weer worden verwijderd.

Caching plugins

• wp-file-cache

• wordfence

• quick-cache

• WP-Super-Cache

• wp-cache

• wp-fastest-cache

• wp-cachecom

Backup plugins

• wp-db-backup

• wp-dbmanager

• backupwordpress

• backup

• backup-scheduler

• UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

• 6scan-backup

Plugins met onnodig zware systeembelasting

• broken-link-checker

• my-review

• fuzzy-seo-booster

• wp-postviews

• tweet-blender

• adminer

• portable-phpmyadmin

• wp-database-optimizer

• wp-engine-snapshot

• wp-dbmanager

Gerelateerde posts plugins

• wordpress-23-related-posts-plugin

• seo-alrp

• yet-another-related-posts-plugin

• yet-another-featured-posts-plugin

• similar-posts

• contextual-related-posts

Overige plugins

• duplicator

• ewww-image-optimizer

• missed-schedule

• ozh-who-sees-ads

• spyderspanker

• spyderspanker_pro

• super-post

• superslider

• text-passwords

• the-codetree-backup

• toolspack

• ToolsPack

• wordpress-gzip-compression

• wp-mailinglist

• wp-phpmyadmin

• wp-postviews

• wp-slimstat

• wp-symposium-alerts

• wpengine-migrate

• wpengine-snapshot

• wponlinebackup

• wordpress-beta-tester

• jr-referrer

• referrer-wp

• statpress

• google-sitemap-generator

• google-xml-sitemaps-with-multisite-support

• adsense-click-fraud-monitoring