Melden van een storing

U kunt uw websites niet bezoeken? Er kan dan een storing zijn aan onze kant maar het kan ook aan iets anders liggen.

1. Het kan zo zijn dat de website alleen voor u offline is. Controleer op DownForEveryoneOrJustMe.com of de website online is. Als uw website volgens DownForEveryoneOrJustMe.com gewoon online is dan kunt u een e-mail sturen met het verzoek uw IP adres van de blacklist te verwijderen. Dit mailtje kunt u sturen naar support@codyco.io, stuur uw IP adres (dit kunt u vinden op watismijnip.nl) en uw DirectAdmin gebruikersnaam mee.

2. Controleer op https://www.codyco.io/serverstatus.php of er een storing bekend is voor uw server. Indien de storing bekend is hoeft u geen contact met ons op te nemen.