Kan ik zonder dedicated IP-adres een SSL certificaat installeren?

Tot voor kort was het voor ieder SSL certificaat noodzakelijk om een uniek IP-adres aan te schaffen om een SSL certificaat te kunnen installeren. Wij hebben dit veranderd in een update.

Een uniek IP-adres is niet meer nodig! Op alle webhosting en reseller hosting servers Codyco kan je nu een SSL certificaat installeren zonder dat een uniek IP-adres hiervoor noodzakelijk is. Je bent nu dus alleen kosten kwijt aan een SSL certificaat, er zijn geen andere kosten waar je rekening mee hoeft te houden.