Abonnement opzeggen

Ondanks dat wij ons uiterste best zullen doen om u tevreden te houden, zijn er altijd redenen te bedenken dat onze paden zullen scheiden. Mocht u een klacht hebben over onze dienstverlening, willen wij u vragen eerst contact met ons op te nemen. Wij zullen samen met u zoeken naar een geschikte oplossing.

Bij het opzeggen van uw dienst(en) dient u rekening te houden met een opzegtermijn minimaal 30 dagen voor de verlengdatum.

Producten en diensten kunnen uitsluitend via ons klantensysteem worden opgezegd:

Hiervoor dient u in te loggen in Codyco klanten systeem. Vervolgens gaat u naar "Producten" en klikt u door op "Mijn producten". U ziet dan een overzicht van de producten die u bij ons afneemt. U klikt dan op het "product" welke u wenst op te zeggen.  Klik dan in het menu aan de rechterkant op "Vraag opheffing aan" en volgt de stappen op uw scherm.

LET OP: Opzeggingen via de e-mail worden zonder verder tegenbericht niet in behandeling genomen, omdat wij zo niet in staat zijn uw identiteit te controleeren.