Een 500 internal server error duidt op een van de volgende 4 dingen:

1) U heeft geen juiste permissies gebruikt voor uw bestanden of mappen.

2) Het bestand is ge-upload in binary mode in plaats van ASCII.

3) Er zit een fout in het script (of in de configuratie ervan).

4) Er zit een fout in uw .htaccess bestand.

Let u er dus aub op dat u al uw mappen permissies 755 geeft (777 geeft altijd een error), alle bestanden zullen 644 moeten zijn, tenzij uw handleiding anders aangeeft. (U zou ook de .htaccess files even kunnen nakijken via de Filemanager in uw DirectAdmin regelpaneel om te kijken of u niets geblokkeerd heeft.)

(Permissies kunt u wijzigen via de Filemanager in DirectAdmin / als u niet ASCII kunt uploaden dan kunt u eventueel ook uploaden via uw Filemanager)