Bestandslocaties:
PERL: /usr/bin/perl
SENDMAIL: /usr/sbin/sendmail
RELATIVE ROOT: /home/uwgebruikersnaam/domains/uwdomeinnaam.nl/public_html
Datum:/bin/date
CURL: /usr/bin/curl

Bij het uploaden van uw eigen scripts via FTP:
.HTML bestanden kunnen in ASCII of Binary mode upgeload worden.
.GIF & .JPG bestanden kunnen in ASCII of Binary mode upgeload worden.
.EXE of .ZIP altijd in Binary mode
.PL of .CGI altijd in ASCII mode
.PHP altijd in ASCII mode

GD Lib
Laatste versie staat geïnstalleerd. Geschikt voor PNG en JPEG (niet voor GIF).

ImageMagick: /usr/bin/

FreeType: Indien niet geinstalleerd contact opnemen met onze helpdesk.