Waarschijnlijk heb je een optie bij Permalinks gewijzigd;

Wanneer je de SEO friendly URL’s (ofwel Permalinks) in Wordpress activeert is het wel belangrijk dat je het bijbehorende .htaccess bestand in de map van je wordpress installatie heeft staan. Doe je dat niet zullen jouw subpagina’s niet meer werken.

Een .htaccess bestand maak je aan met bijvoorbeeld kladblok, zorg er wel voor dat je het bestand opslaat zonder .txt extensie. Daarna kan je het bestand uploaden met een FTP programma. Let op, in de meeste FTP programma’s worden bestanden welke beginnen met een . niet getoond.

Het .htaccess bestand dient de volgende regels te bevatten;

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>