PHP-waarden aanpassen via een .user.ini-bestand

Als u de waardes liever overzichtelijk op 1 locatie wijzigt, dan kunt u daarvoor een .user.ini-bestand aanmaken. Deze kunt u plaatsen in de map waar u wilt dat de wijziging van kracht is. Aanpassingen doet u met dezelfde notatie als in een php.ini-bestand.

Welke waardes kan ik aanpassen?

Het is mogelijk alle waardes in Wijzigbare PHP waardes te wijzigen, behalve de waardes waar in de 'Changeable'-kolom 'PHP_INI_SYSTEM' staat.

.user.ini, php.ini