Domeinnaam opzeggen

Bij het opzeggen van uw domeinnaam dient u rekening te houden met een opzegtermijn minimaal 30 dagen voor de verlengdatum.

Domeinnamen kunnen uitsluitend via ons klantensysteem worden opgezegd:

Hiervoor dient u in te loggen in het Codyco klanten systeem. Vervolgens gaat u naar "Producten" en klikt u op "Mijn domeinen". U ziet dan een overzicht van de domeinnamen die u bij ons afneemt. U klikt dan op het "domein" welke u wenst op te zeggen. Vervolgens klikt u in het menu aan de rechterkant op "Domeinnaam opzeggen" en volgt klikt u op "Deactiveer automatische verlenging".

Na het deactiveren van de automatische verlenging, komt het domeinnaam automatisch te vervallen op de verlengdatum en is het domeinnaam opgezegd, u ontvangt er dan ook geen factuur meer voor.

LET OP: Opzeggingen via de e-mail worden zonder verder tegenbericht niet in behandeling genomen, omdat wij zo niet in staat zijn uw identiteit te controleren.