Wat is een autorisatiecode/token?

Een autorisatiecode/token is een reeks letters en/of cijfers die nodig is voor het verhuizen van bepaalde domeinnamen. Dit is ingesteld om te voorkomen dat een domeinnaam zomaar zonder toestemming kan worden wegverhuisd.

Hoe kom ik aan een autorisatiecode/token?

Een autorisatiecode/token is op te vragen bij de huidige provider van jouw domeinnaam. Je dient de autorisatiecode of token vervolgens te verschaffen aan de nieuwe provider, zodat deze de verhuizing succesvol in gang kan zetten.