CGI Voorwaarden

Je bent te allen tijde verantwoordelijk voor hetgeen wat de CGI's scripts doen.

Er mogen geen CGI scripts ten behoeve van derden draaien, d.w.z. uw CGI scripts mogen niet buiten de domein om worden aangeroepen.

CGI scripts mogen geen schade aan het systeem toebrengen, veel tijdelijke files wegschrijven of te veel processortijd in beslag nemen.

Sommige CGI scripts zoals mailform.cgi en mail-a-form zijn niet toegestaan in verband met veiligheidsproblemen.

De plaatser/onderhouder van het CGI script wordt geacht voldoende kennis te hebben van de taal waarin het CGI script is geschreven om het probleemloos te laten draaien. Zonder deze kennis raden we het plaatsen van CGI scripts af !

Indien CGI scripts oorzaak zijn van een veiligheidslek, schade aanrichten op het systeem of de processor en het geheugen te veel belasten waardoor de technische staf moet ingrijpen is de schade voor rekening van de eigenaar van de website.