Wat wordt er door de helpdesk ondersteund?

De helpdesk van Codyco Hosting biedt alleen ondersteuning op de dienst die aan wordt geboden door Codyco Hosting. We ondersteunen dus alleen vraagstukken die te maken hebben met onze systemen.

Dit houdt in dat we geen persoonlijke ondersteuning bieden voor onder andere software en diensten van derden. Hiervoor hebben we wel veel en uitgebreide kennisbank (FAQ) beschikbaar, te vinden op https://www.codyco.io/knowledgebase.php

Ondersteunde vragen

De helpdesk ondersteunt bijvoorbeeld wel:

• Vragen over bestellingen, uitbreidingen, …;
  • Wijzigen van primaire klantgegevens (naam, bedrijfsnaam, etc).
  • Resetten van een pakket,
  • Het aanzetten van DNS Beheer.
  • Vragen over het webhostingpakket (dus geen specifieke scripts of software) die niet terug te vinden zijn in de kennisbank (FAQ).

Overige vragen

Antwoorden op veel andere vragen, zoals:

• Het maken van je website,
  • Het uploaden van je website,
  • Foutmeldingen,
  • Wijzigingen aan DNS of nameservers of de daarbij behorende foutmeldingen,
  • Het instellen van je e-mailprogramma,
  • Het opzetten van je e-mailaccounts en -forwarders en
  • Het installeren van software zoals WordPress

zijn terug te vinden in de kennisbank (FAQ). Dergelijke vragen vereisen geen ondersteuning vanuit onze helpdesk.

Voor een softwarepakket kun je overigens ook altijd terecht op de (veelal Nederlandstalige) online gemeenschappen en fora op het internet. Deze kun je meestal vinden door gewoon de naam van je softwarepakket in te voeren in een zoekmachine als Google (www.google.nl).