Om je limiet te verhogen kan je de onderstaande stappen volgen.

1: Login op jouw DirectAdmin account.

2: Onder “E-mail Management” klikt je op “E-mail accounts“.

3: Nu heb je een overzicht van al jouw e-mail accounts, klik op “Change” van het gewenste e-mail account.

4: Als laatste instelling krijgt je “Email Quota (Meg)“, deze waarde moet je op 0 (nul) zetten.

Klik hierna vervolgens op “Modify“.

Wanneer je deze instelling gedaan hebt zullen de e-mails opnieuw binnen komen in je inbox. En je inbox is hiermee direct ongelimiteerd, dit zal dus in de toekomst niet meer nodig zijn voor je e-mail inbox. Deze stappen moet je wel per e-mail inbox in te stellen.