Schijfruimte komt niet vrij na opschonen

Als je bestanden verwijderd in jouw hostingpakket dan zal dit over het algemeen niet direct te zien zijn in de vrije schijfruimte van jouw hostingpakket. De servers berekenen 1x per dag de beschikbare ruimte dus de volgende dag moet het wel zichtbaar zijn.

In DirectAdmin kan je in het Controle paneel, Site Samenvatting / Statistieken / Logs, kiezen voor de button Totaal diskgebruik (MB) bijwerken. Het schijfgebruik zal dan direct aangepast worden.